19-20 Ağustos 2019, İstanbul

Türkiye’nin farklı illerinde bulunan 20 yurdumuzda görevli müdirelere yönelik düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Kampı Kısıklı Yurdu’nda gerçekleştirildi. Kampta; öğrencilerimize verilen hizmetler ile düzenlenen eğitimler konuşuldu.

KADEM Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, yurt müdireleriyle bir araya gelerek yurt hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi konusunda iştişarelerde bulundu. Gümrükçüoğlu: “Sizler bizim uzaktaki gözümüz kulağımız, bizlere emanet edilen evlatlarımızı sarıp sarmalayan elimiz kolumuzsunuz. Bugün gençlerle yaptığınız her paylaşım geleceğe atılmış bir tohumdur. Bu tohumu gençlerle birlikte ekiyor, suluyoruz, ta ki büyüyüp yeşersin, meyve versin. Sizin gençlerle kurduğunuz gönül bağı, hepinizin başarısını belirleyecek en önemli unsur. Bu bağı sağlam kurabilmek onların dilini anlamaktan geçiyor. Dünyayı tanımaya en açık oldukları dönemlerinde yanlarında olmamız hem kulluk hem vatandaşlık görevi. Vazifemiz oldukça hassas.” dedi.

Hizmet İçi Eğitim Kampı’nda birim direktörleri ve uzmanları eşliğinde yurt müdireleri ile geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılının değerlendirmesi yapıldı. Müdireler; kayıt işlemleri, mali konular ve insan kaynakları ile yeni dönem yurt eğitim faaliyetleri hakkında bilgilendirildi.

Kampın ikinci gününde, KADEM psikologları yeni eğitim dönemine hazırlık için yurt müdireleriyle bir araya gelerek etkili iletişim ve çözüm odaklı düşünme konulu grup çalışmaları yaptılar.